Revelion 2019 la Valea lui Liman

Hotel - restaurant Valea lui Liman va propune sa petreceti noaptea dintre ani intr-un de poveste, la munte. Program de muzică populară cu Răzvan Timiş şi formaţia, spectacol de artificii, un meniu delicios, distractie si multe alte surprize pregatite. Informatii si rezervari 0735012511.


Varianta 1

CINĂ FESTIVĂ DE REVELION 2019 - ora 20.00
- Program de muzică populară cu Răzvan Timiş şi formaţia
- Spectacol de artificii la ora 00.00
Valoare pachet 1= 280 lei/pers.

Varianta 2

Pachetul de servicii cuprinde:
- Cazare la Hotel Valea Lui Liman*** intrare 31.12.2018 - iesire 02.01.2019
- Cină Festivă de REVELION 2019 - ora 20.00
- Program de muzică populară Răzvan Timiş şi formaţia
- Spectacol de artificii la ora 00.00
- Dejun (prânz) 01.01.2019 - ora 11:30
- Cină Festivă de ANUL NOU 01.01.2019 - ora 20:00
- Program de muzică cu "DJ Kurent" pe data de 01.01.2019
- Mic dejun 02.01.2019 - ora 09:00
Valoare pachet 2 =890 lei/pers.

Copiii pana la 10 ani care stau cu părinţii în camera vor beneficia de reducere de 50% la masă.

Rezervarile se fac până în data de 28.12.2018 prin achitarea unui avans de 40% din suma totală de plată, diferenţa se achită până în data de 29.12.2018.
Rezervarile se fac în limita locurilor disponibile!
Check-in-ul se face la ora 12:00.

.....................................
~ Meniu Cină Festivă de Revelion 

~ 1) Gustare rece:
Ciolan afumat în aspic cu sos de hrean
Rosie umplută cu salată de vinete proaspete
Crochete Jalapeno
Chifteluţe speciale
Mozaic de bânzeturi fine
Doboş
Frigăruie din legume proaspete
Cremă de brânză fină pe pat de castravete
Cotlet haiducesc
Rol şuncă a la rousse
Ouă umplute cu pateu de gâscă

2) File de salău parizian cu sos de lămâie (150 gr.)

3) Sărmălute bănătene (4 buc.)
Bacon la cuptor
Mămăligută românească
Smântână

4) Preparat de bază:
Friptură de curcan ½
Rulou de porc umplut cu ciuperci ½
Ceafă la cuptor cu sos brun ½
Cartofi gratinaţi ½
Legume proaspete la grătar ½
Salată de ardei copt
Pâine pe vatră

5) Desert:
Tort festiv

Produse de bar:
Pălinca de prune 100 ml
Afinată de casă 100 ml
Angelli cherry 50 ml
Vin rosu Cabernet Sauvignon 200 ml
Vin alb Muscat Ottonel 200 ml
Bere Tuborg 1st
Suc gama Coca Cola 250 ml( Coca-Cola, Fanta, Sprite, Cappy)
Apă minerală/plată 1l
Şampanie (vin spumant) 100 ml
Cafea espresso
Şampanie pentu copii

Candy bar:
Fructe asortate
Frigărui din fructe
Mix de patiserie
Fântână cu ciocolată belgiană
♦ ♦ ♦ ~ Dejun (prânz) 01.01.2019 ora 11:30 ~ Ciorbă de potroace
Smântână, ardei iute
Şniţel de pui pane
Cartofi piure
Salată de varză
Pâine pe vatră

Desert:
Mousse de ciocolată asezonat cu înghețată de vanilie și fructe de pădure
Apă minerală / plată 1 st 2 L/4 pers.
Cafea espresso

♦ ♦ ♦ ~ Cina Festivă "ANUL NOU" ora 20:00 

~ Preparat de baza:
Pulpă de pui la cuptor ½
Cotlet de porc învelit cu bacon afumat ½
Frigăruie de pui cu legume ½
Cartofi natur ½
Salată de sfeclă

Desert:
Clătite bănățene cu brânză dulce și stafide 2 buc.

Produse de bar:
Pălincă de prune 50 ml
Afinată de casă 50 ml
Bere Tuborg 1 st
Vin Cabernet Saugvignon 200 ml
Apă minerală/plata 1 l
Suc gama Coca Cola 250 ml(Coca-Cola, Fanta, Sprite, Cappy)
Cafea espresso
♦ ♦ ♦ ~ Mic dejun 02.01.2018 ora 9:30 Bufet suedez ~ Ouă ochiuri
Omletă simplă
Cascaval natur
Telemea
Suncă de Praga
Salam uscat
Rosii, castraveţi, ardei gras
Măsline
Cafea, ceai de fructe, lapte, apa plata, suc de portocale
Unt, gem de casă, miere, fineti
Croissant cu unt
Pâine pe vatră.